16 september 2016
18:30

Västerås IK P06:2 Gul

Referat: Västerås IK P06:1 Svart - Västerås IK P06:2 Gul

Idag mötte vi återigen VIK-kompisarna i P06:2, den här gången i nivå 2 serien med lag Svart. Det var en jämn och öppen match som böljade fram och tillbaka. Vi började väldigt piggt och visade mycket passningsglädje inom laget. Vid ställningen 2-1 hade vi flera bud på att rycka lite i matchen men hade inte marginalerna på vår sida (eller snarare ribban…). Istället vände motståndarlaget och vi gick till halvleksvila med underläge 2-4. Både vi och killarna tyckte det kändes lite konstigt eftersom vi upplevde att vi hade haft mest boll och spel.
Andra halvlek började vi återigen väldigt piggt och hade flera skarpa chanser för reducering men istället fick vi ett snöpligt baklängesmål och underläge med 2-5. Killarna gav dock inte upp så lätt utan kom ifatt till 4-5 och matchen vägde återigen, starkt jobbat killar! Tyvärr öppnade vår anfallsiver (och en del trötta ben) för kontringar och på slutet var det istället P06:2 som stod för målen, slutresultat 4-7. Både vi tränare och killarna sammanfattade dock matchen som kul och spännande!